Hodnocení obchodu

4,9 201 hodnocení
Přidat hodnocení
5
189x
4
9x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 8.3.2019
Rychle dodání. Krasne zbozi. Naprosta spokojenost. Objednal tu urcite i priste.
Avatar autora | 4.3.2019
+ přehlednost, kvalitní zboží, rychlé vyřízení objednávky, dobré ceny

Avatar autora 22.4.2019
Dobrý den, Děkujeme za hodnocení :)
Avatar autora | 28.2.2019
Doporuceni ano i ne,at se kazdy rozhodne sam. Kdyz nekdo poplete objednavku,uz se do obchodu nevracim. Bohuzel.
Avatar autora 22.4.2019
Dobrý den, Za chybu se omlouváme, ale reklamace od Vás nedorazila, není problém látku vyměnit.
Avatar autora | 28.2.2019
+ je za rohem

Avatar autora 22.4.2019
Dobrý den, Děkujeme za hodnocení :)
LV Avatar autora | 26.2.2019
Velká spokojenost
Avatar autora | 26.2.2019
+ velký a přehledný výběr
+ barvy na fotce neodpovídají skutečnosti

celkově jsem moc spokojená, budu zde ještě nakupovat
Avatar autora 22.4.2019
Dobrý den, Děkujeme za zpětnou vazbu, na lepších fotkách pracujeme.
Avatar autora | 25.2.2019
Jako vždy rychlé dodání, skvělá komunikace, zcela bez výhrad .
Avatar autora 22.4.2019
Dobrý den, Děkujeme za hodnocení, udělalo nám radost :)
Avatar autora | 21.2.2019
+ Pěkný výběr a kvalitní látky
- Poslali mi o 10cm méně látky což jsem zjistila až po pár dnech od doručení, když jsem látku začala zpracovávat

Avatar autora 22.4.2019
Dobrý den, Za chybu se omlouváme, na e-mail jsem Vám poslali slevový poukaz na další nákup.
ÚK Avatar autora | 21.2.2019
Avatar autora | 16.2.2019
rychlost dodání objednávky
Avatar autora 22.4.2019
Dobrý den, Děkujeme za hodnocení, udělalo nám radost :)
Avatar autora | 12.2.2019
Látka so podla zloženia zdala byť hrubšia.....je tenká, jemná a polopriesvitná a to v popise nebolo. Ale aj tak je krásna.
Avatar autora 22.4.2019
Dobrý den, Děkujeme za hodnocení, je na líto že nejste úplně spokojená.
Avatar autora | 8.2.2019
+ kvalitní zboží a rychlé vyřízení objednávky

Sortiment je zajímavý a kvalitní. Jen škoda, že není vše skladem. Objednávka rychle vyřízená a v pořádku doručená.
Avatar autora 22.4.2019
Dobrý den, Děkujeme za hodnocení, udělalo nám radost :)
ZM Avatar autora | 8.2.2019
Avatar autora | 3.2.2019
Perfektní spolupráce. Bankovní převody jsou teď okamžité a i díky tomu je zásilka vyřízena obratem.
Avatar autora 22.4.2019
Dobrý den, Moc děkujeme za hodnocení :)
JO Avatar autora | 1.2.2019
Velmi příjemná a ochotná obsluha. Prodej bez zbytečného obalu. Více takových obchůdků.
VS Avatar autora | 1.2.2019
Velký výběr krásných látek a rychlé dodání
HS Avatar autora | 30.1.2019
Avatar autora | 30.1.2019
+ Velký výběr zboží
+ Přijatelné ceny
+ Bleskové dodání

Všem vřele doporučuji!!!
Avatar autora 22.4.2019
Dobrý den, Děkujeme za hodnocení, udělalo nám radost :)
JV Avatar autora | 29.1.2019
Avatar autora | 28.1.2019
velká spokojenost

Stránka 1 z 11 , položek celkem: 202

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.