Hodnocení obchodu

4,9 66 hodnocení
Přidat hodnocení
5
61x
4
3x
3
1x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 17.8.2018
Zboží bylo doručeno rychle a v pořádku, obchod má opravdu velký výběr látek za pěkné ceny.
Avatar autora | 16.8.2018
Avatar autora | 13.8.2018
vše ok, naprostá spokojenost
Avatar autora | 13.8.2018
Avatar autora | 12.8.2018
Avatar autora | 12.8.2018
Super obchod rychlé dodání látky kvalitní doporučuji.
Avatar autora | 30.7.2018
Asi 2 minuty po objednani mi prisla zprava,ze zbozi je pripravene k odberu. Kdyz jsem ale druhy den prisla zbozi vyzvednout, meli pripravenou jen jednu latku a ostatni strihali az kdyz jsem si prisla pro objednavku. Vzhledem k tomu, ze se v blizkosti obchodu spatne parkuje,bych uvitala kompletnost objednavky jiz pri prichodu. Bohuzel timto zdrzenim jsem si stihla obchod projit a diky tomu odesla s par metry latek navic a o par dalsich stovek chudci :))))
Avatar autora | 29.7.2018
Bambusový úplet je na těle velice příjemný. Kvalita i barva odpovídá ceně zboží. Úplet mi byl doručen do dvou dnů. Nedostatky jsem žádné nezjistila.
Avatar autora | 13.7.2018
Avatar autora | 13.7.2018
+ Moc pěkné látky, rychlé dodání

Avatar autora | 9.7.2018
+ rychlost objednani a doruceni
+ vyzvednuti v ulozence
+ opravdu mila komunikace

Avatar autora | 9.7.2018
Velmi dobrá zkušenost.
Avatar autora | 9.7.2018
zatím to byl muj první nákup a jsem nadmíru spokojená a již uvažuji,že si nadále budu objednávat látečky na moje oblíbené šití,díky moc
Avatar autora | 2.7.2018
Spokojenost s dodávkou i se zbožím
Avatar autora | 2.7.2018
+ přehlednost, rychlost

Avatar autora | 1.7.2018
+ rychlost, sortiment

dobrý ! - vyplnil jsem, ale nechtějte na zákazníkovi tak obludný rozsah dotazníku, snad stačí analog stupnice : líbí- líbí méně - nelíbí - Hálek
Avatar autora | 23.6.2018
- Neni kde zaparkovat

Avatar autora | 18.6.2018
+ velmi rychlé jednání, zboží odpovídá obrázku

Avatar autora | 3.6.2018
+ velmi rychle vyřízená objednávka

Avatar autora | 29.5.2018
Přehledné stránky,rychlé doručení.

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 67

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.